U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

MENTALE BEGELEIDING VOOR COACHES

Coaches spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van de sporters waarmee zij werken. Het is daarom belangrijk om te beschikken over kennis en vaardigheden van alle factoren die de sportprestatie beinvloeden. Dus ook het mentale aspect!

In de coachbegeleiding kan aandacht besteed worden aan het aanleren van de individuele mentale vaardigheden voor de coach zelf, maar ook hoe deze vaardigheden aan hun sporters overgebracht kunnen worden. 

Daarnaast is het als coach belangrijk om inzicht te hebben in je eigen manier van training geven, coachen en jouw stijl van leidinggeven. Wanneer je jezelf hiervan bewust bent, is het mogelijk om jouw eigen gedrag hierin te sturen, zodat je het maximale uit je sporters kunt halen.

Uiteraard staat jouw eigen persoonlijke hulpvraag centraal en wordt aan de hand hiervan een maatwerktraject opgesteld. Het is ook mogelijk dat Joyce enkele keren aanwezig is tijdens trainingen, om jouw gedrag te observeren en hierover op een later moment feedback over te ontvangen.