U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

SPOTLIGHTPROFILE

"People change when there is something to win or something to lose"

We hebben psychologische flexibiliteit nodig om te presteren in een dynamische en voortdurende veranderende wereld.
Ben jij vooral gevoelig voor risico's en bedreigingen of sla je juist 'aan' op kansen en mogelijkheden? En ben je vooral mens- of taakgericht? Wat betekent dit voor de keuzes die je maakt? En hoe communiceer je doorgaans op basis van jouw gedragsstijl? Dit zijn zo maar een paar dimensies die in het SpotlighttPROFILE aan bod komen. Interessante materie, waarbij je jezelf in korte tijd zeer goed leert kennen.

Met behulp van SpotlightPROFILE breng ik je prestatievoorkeur in kaart en wordt heel inzichtelijk hoe jouw gedragsstijl en mindset zijn én wat hiermee gebeurt onder druk.
Ik zie vaak bij sporters terug dat ze in trainingen heel goede dingen laten zien, maar dat dit niveau op een wedstrijd lang niet altijd geëvenaard wordt. Door meer zicht te krijgen op wat er met jou gebeurt onder druk, kan ik je gericht hierop coachen.

Je ontvangt een uitgebreid gepersonaliseerd schriftelijk SpotlightPROFILE, zodat je alles rustig kunt nalezen en later ook kunt terugzien of je flexibeler kunt omgaan met stressvolle situaties.

Dit profiel spreken we in een aparte sessie door en jij bepaalt vervolgens zelf met welke punten je direct aan de slag wilt gaan.