U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

TEAMCOACHING IN BUSINESS

Ook teams in business kunnen te maken krijgen met ineffectief gedrag. In overleg met de leidinggevende wordt bepaald aan welke vaardigheden met het team gewerkt zal gaan worden. Afhankelijk van de hulpvraag wordt bepaald hoeveel sessies er met het team gehouden zullen worden. Er kan o.a.  gewerkt worden aan mentale vaardigheden die ook voor individuele werknemers belangrijk zijn (workshops).

Daarnaast kan de mentale begeleiding voor teams gericht zijn op: 

 • Effectieve communicatie
  Het verbeteren van de communicatieprocessen binnen het team onderling.

 • Conflicthantering
  Omgaan met onderlinge conflicten

 • Taakacceptatie
  Binnen een team heeft iedereen zijn eigen rol en het is belangrijk dat iedereen zijn eigen rol binnen het team kent en accepteert.

 • Teambuilding
  Het versterken van de onderlinge samenwerking door o.a. gezamenlijke teamdoelen, vergroten van onderlinge vertrouwen en verhelderen van de gemeenschappelijke normen en waarden.

Ik maak hierbij graag gebruik van SpotlightPROFILE: een tool die helpt om de prestatievoorkeuren van zowel alle individuen als het volledige teamprofiel in kaart te brengen. Succes en plezier gegarandeerd!