U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

ONLINE (VIDEOBELLEN)

De consulten hoeven niet altijd in een praktijkruimte plaats te vinden. Ook via online coaching is het heel goed mogelijk om te werken aan jouw hulpvraag.

Sterker nog, online coaching heeft een aantal voordelen t.o.v. afspraken op locatie.

Locatieonafhankelijk

De gesprekken kun je voeren vanaf een locatie naar keuze: vanuit huis, op de club, op kantoor, vanuit het buitenland, etc. Je hebt alleen jouw telefoon/tablet/laptop nodig en een goede internetverbinding.

Geen reistijd

Doordat de consulten online plaatsvinden, heb je geen reistijd. De tijd die je normaal zou besteden aan reizen, houd je nu over voor andere dingen.
Met online coaching bespaar je dus kostbare tijd. Zo heb je meer tijd voor jezelf, je familie/vrienden of andere activiteiten.

Geen wachttijd

 Omdat je precies weet wanneer de afspraak start, weet je ook precies op welk tijdstip je moet inloggen. Dat is nóg meer tijd die je bespaart. Je hoeft daarnaast ook nooit samen met anderen in een wachtkamer te zitten!  

Efficiënt

Online consulten via videobellen zijn vaak enorm efficiënt. Omdat de manier van communiceren net wat anders is dan in een face-to-face gesprek, komen we vaak sneller tot de kern en verlopen de gesprekken efficiënter. Hierdoor kunnen we soms in minder tijd veel meer bereiken.