U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Samenwerking met Prestum.nl

Gepost 2016/01/27

Veel sporters zien wel de voordelen van sportpychologie en mentale training, maar kunnen de kosten van één-op-één begeleiding niet of onvoldoende dragen.

Mentale training gebeurde tot nu toe alleen face-to-face. Met het aanbieden van online mentale training is er een nieuwe weg ingeslagen: een tot voor kort exclusief product voor topsporters wordt betaalbaar en toegankelijk voor iedereen die zichzelf wil verbeteren. 

De trainingen zijn erop gericht om vaardigheden en technieken aan te leren waarmee je kunt werken aan je motivatie, zelfvertrouwen, concentratie en koelbloedigheid. Met filmpjes, instructievideo’s, opdrachten en praktische oefeningen kun je zelfstandig aan de slag. Het is ook mogelijk om online contact te hebben met een sportpsycholoog. Hierdoor is de mentale training méér dan simpelweg een trainingsboek. Ook kun je een online mentale training combineren met 1 of meerdere face-to-face contactmomenten in mijn praktijk.

Ik ben hiervoor een samenwerking aangegaan met Prestum.nl. Dit online trainingsplatform biedt iedereen de mogelijkheid om met mentale training aan de slag te gaan.